TANDOORI EXPRESS

TANDOORI EXPRESS Indiaas & Surinaams bezorgcentrum. Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 10300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori Express. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 16:16 Ik heb hier nasi kip kerrie besteld. De rijst was super , de kip was fantastisch en dat in combinatie met de kerrie... Mijn dag kan niet meer stuk!! Ik baal ervan dat ik niet meer sterren kan geven op thuisbezorgd. Bezorger kwam ook optijd.
1 jul 2022 om 16:11 Heb heerlijk genoten van het eten. Elke hap was een knaller. Tandoori Express heeft een vaste klant erbij voor het leven! Bezorger was klantvriendelijk en kwam mooi optijd.
1 jul 2022 om 7:52 Food was super good and tasty, definitely recommend, delivery was really not good, took 1:30 hours, food left restaurant 40 minutes before being delivered with no information of where delivery guy was, or how to contact him, and no way to get feedbac
29 jun 2022 om 21:46 Deze keer een bak nasi, een bak Thaise Garnalen en Kulfee. Superlekker en veel te veel, dus morgen ook nog een ontbijt of lunch. In een kwartier bezorgd!
29 jun 2022 om 20:59 Heerlijk gegeten en genoeg voor 2 dagen! We gaan hier zeker weer bestellen.
28 jun 2022 om 8:59 Prima
26 jun 2022 om 12:20 Neither it’s Indian food, nor its fusion Don’t what they are upto
25 jun 2022 om 22:01 Top!
24 jun 2022 om 21:28 Smaakt echt lekker je proeft dag het vers is. Heb vaker besteld en tot nu toe top! Bedankt.
24 jun 2022 om 21:18 Heerlijk eten, goede porties en heel snel bezorgd
24 jun 2022 om 21:09 Deze butter chicken blijft zo goddelijk dat ik het bakje uitlepel tot de laatste druppel. Man, wat is dit lekker. Mét cheese naan. Yum.
23 jun 2022 om 20:14 Grote portie en snel bezorgd. Top!